eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 9, 2009

buka puasa @ blue wave &italiannies :)




me n my mom~



yummy cakes~!!





sushi~!! my fave~ salmon yummy!




*drools*





with my ut frenz~




wif hana




me n the controversy cloth~ lol~!





last week i went out for shopping with my frenz-illa,fidal and hana~ i tgk movie I LOVE U BETH COOPER ngan fidal n rico dulu... then baru shopping wif the gurlz.. mula2 plan nak teman je but i ended up bought 2 skinny, shirt, and oso some lingeries~!! and yang paling byk shop that day k~!! hahahha mmg dah addicted to shopping laaaaaa nanti kalau rajin i masukkan pic brg yg i beli~ except for the lingeries~~oops!! after shop tu ada tgkp gambar but my sayang wont let me upload it bcoz he said my baju is too sexy~ he even marah me n majuk ngan i masa kuar tu~! ;p lol~!! so, pic yang ada ngan i ni skit je.. n in facebook oso takkan diupload.. (sorry illa, hana n fidal) :( then, after that we iftar kat italiannies ngan nad, cy n her sis n oso noraini.. sangat kenyang n puas hati!!pas buka pose sempat lagi shopping k!~!! haihhhhh...




couple of weeks ago i went out iftar with my mom's officemate at blue wave hotel n sgttttt besh~!! there are varity of foods~! malays, chinese, japanese, western!~! sebut je nak apa smua ada n very delicious!! yummy..

4 comments:

aiko kato said...

babe..what happen kt noraini???nape atas wheel chair????sedeynya!!!

eika said...

jari kakai dia patah babe.. so susah nak jalan.. thus, nad ask for the wheelchair at sunway.. senang ckit

^inas^ said...

assalamualaikum,

hi, wah enjoynye mkn kat bluewave. kagum la org mkn sushi, klu sy, tak terlelan. x tau nape hahha.

anyway, 10 mlm terakhir rmadhan dah skrng. slmt beramal!

saje singgah. maaf zahir batin :-) :-)

eika said...

ws inas~ sushi tu sedap inas.. mula2 pown kiter macam tak lalu tapi biler dah rasa n dah biasa terus addcited taw~ hehe eh saya tgk page awak, awak buat cupcakes ek? pandainyaaa