eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 8, 2009

kerja~ lalalalla~ hari2 kerja~


skarang :)


dulu ;p
kanak2 ;p

today is a very tiring day.. i dunno why.. nak kata tak sahur, slalu tak sahur ok jee maybe sebab byk keje n byk pk.. heheheh dah lama giler tak update blog.. so i start with kerja dulu k~ nanti i update bout my bday n hangouts and so on`~~.. hmm arini sampai around 7, patut masuk keje at 8 o'clock tapi nak elak jam punya pasal so kuar 630 k~ pandai sgt tak amik pilihan masuk 730 :P bijak2~ then, pagi td meeting with my BKAB mate abour e-akreditasi.. byk keje nieh~~ hehhee sejak akhir2 ni asik nak marah2 je~ apsal tah~~ stress maybe!! hahaha sungguh tak sabar untuk cuti.. hmmm esok jadi pegawai bertugas~ receive call n entertain customer complains/requirement/question which i really dun like at all~~ cuz susah nak concerntrate on my work.. huhuhu what to do~~ work is work~! then it is my responsibility~ next week will be bz preparing MJA paper, updating status and also revisit~ and after raya LAGI bz!! right after raya on the 28th-30th i haf to go outstation to Sarawak.. then right after that on the 1st-5th oct BTN here i come~!!! then on the 6-7th Seremban, 11th Terengganu~!! giler tak?? hahahah dah nasib badan~ ;p.. cakap pasal kerja ni~ rasanya 1 and 1/2 yers kat cni rasa kejap je n i changed a lot!! hahah tak caya?? tgk pic2 ni :P

No comments: