eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Official PICTURES *E-DAY 310710*

Gambar dari OP dah lama dapat actually, tapi tak sempat2 nak masuk dalam blog, (kat fb sempat aje) ;p OP sgt efficient puas hati bekerjasama, cepat, hasil memuaskan n affordable OP saya ialah suami Amelyn iaitu encik amir. Singgah2 blog photoghraphy beliau untuk tgk hasil2 kerja lain http://rcstewdeolab.blogspot.com/
ni tepek sikit2 sebab yang dlm simpanan byk dlm cd.. let me bring you to the journey of my e-day.. let the pictures speak for itself :) enjoy~!
















































WEDDING THEME

I have 10 month ++ to go but I already decide what color I want for my wedding! Hahah gilos!!! Excited bebenor! Hahhaha I always love purple! I adore purple! So I have decided to choose purple+ shocking pink for my reception theme! The purple is not light purple but its dark purple/plumish (pebenda ayat aku) . mama kata purple biji kundang ( biji kundang pun aku tak kenal) tak pun purple official kale Habib Jewel. Ah! I’ll be wearing white! Mom wants me to wear white! She said white is classic and melambangkan bride! Errrr.. for me any color also ok what.. dah sah2 kite bride kan! Hahahah at first I nak pakai purple tapi takut tersama ngan smua (bridesmaid, family n all) so I’ll go for white so biar org Nampak i! (giler glamer betul!) . Tapi…. Hati berbelah bagi gak ni.. separuh kata nak putih separuh kata nk kelainan n purple is the answer! But.. tgk cane, carik baju dulu! Yang pasti tema purple+pinkish so kalau I pakai purple org lain pakai pink! Hahaha arghhh pening2!!!! Nnti lah decide! Gedik tol!!!! haaa nak mcm kat bwh ni~

something like this tapi ada combination with shocking pink.. nnti cari cth palette dia hehe

dapat pula handbouquet gorgeous begini! *pengsan*

handwrist yang menarik! nak! nak!

en. bakal suami pakai cani mesti hawt! grrrr *gatal!*



Ok dah abis merapu kale reception, utk solemnization dah pilih gak! Tiffany blue +white!! AGAIN! Mom ask me to wear WHITE!! Arghhhhhh dah semua baju aku putih! Hahah and the kain dah beli okek! So kalau nak tukar, melyang RM *** fulus aku!lom campur kain nikah utk en.tunang! melayang lagi! Kan ke rugi! So I think I stay with white n beading ke, patches ke kale tiffany blue! Family n bridesmaid pun tiffany blue (jeles aku nak pakai kale tu! T_T). Bile tgk pic Datin Paduka Umie Aida tunang, kan dia pakai tiffany blue~ MasyaAllah~ gorgeous ok! Tapi.. dia mmg lawa, pakai kale apa pun lawa AKU?? Hmph!

jatuh cinta! lawa giler datin paduka umie aida!

ni i think one of the bloggers. cred the pic to her (lupa la sowie sgt) but she looks gorgeous~ sumber inspirasi! very simple but yet classy! baravo to u! good job!
owh.. sukenyaaa nak kawen cepat lagi boleh? haha *gatal*
berangan nak dapat table arrangement cani! room deco yang simple n sweet
credit to zery zamry, baju ni is my fave! suka simple n sgt lawa