eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 19, 2010

Dulu Akim Sekarang Shahir

Akademi Fantasia ni dah 8 tahun~ tahun demi tahun i follow start2 musim slalu kata alaa tak minat la..tak besh laa haha tapi last2 sangkut gak~ tapit sampai AF8 tetap melekat gak tgk~ kalau nak diikutkan minat..

AF1 -minat khai tapi tak vote pun
AF2-minat adam tak vote gak tapi sokong dengan bandangan
AF3-minat Felix tapi tak giler sgt (mama yg suka giler mawi!)
AF4-bIASA2 JE
AF5-suka ebi n candy~ biasa2 lagi
AF6-MMG SUKA GILER NGAN STACY! tapi tak vote
AF7- Haaa ni mmg suke giler!! die hard fan AKIM!! ni vote!!! haha
AF8-sHAHIR N ADIRA tapi vote shahir


Dulu time AF7, adalah time mmg gigih mengundi~ segala telepon kat umah ni guna untuk undi akim!! hahaa sikit2 akim! tgk diari pun akim, dload smua video persembahan akim, lagu akim, pic akim~



dengan dak kentang(akim)



Skarang... AF8 NI... Shahir lah pulak!! haahhani buka cerita pasal AF ni sebab weekend ni Konsert Final AF8 akan berlangsung~ andddd i got 2 free tix under SHAHIR FC utk tgk!! YEAYYYY!!!

Untuk AF8 ni my vote is for Shahir!! kalau ikut minat, minat adira gak.. tapi my vote goes to shahir..hahah at first tak nampak sgt si shahir ni sebab dia tak menonjol.. iwan yang nampak sgt menonjol~ tp start konsert dia nyanyi lagu ziana zain tu shahir punya suara jantan sudah mula memikat hatiku~ hahaha nak pulak dia dpt lagu TIARA which was my fave song ever!! hahah but too bad shahir terkeluar!!

Bila dengar ada AF MASUK teruslah me n my mom gigh mengundi shahir walaupun kalau kami tak undi, kompem2 dia yg masuk sebab vote giler tinggi! hahaha

mula2 nak adira juara sebab suara dia mmg power!! tapi di sudut hati ni terpikir nak shahir juara~ adira no 2 pun ok~ heheh kter tgk nnti~



No comments: