eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 18, 2010

kids!

I LOVE KIDS!! sgt!!! i watch adamaya pown bcoz of amani @ mia sara nasuha~ OMG! she is so adorable n cute!! wish one day kalau i ada anak cute macam dia!! hahaha

kids are like arghhhh cannot even express it in words.. Allah knows how much i love them! (nampak sgt tak sbr nak baby!)

last week went to ijan's hse for makan2.. jumpa ngan anak2 ija amal n sara! both of them cam dh kurus sket tapi still cute.. sayang kata sara lawa~ n of coz my lil bf amal sgt encem!! dia peluh pun aku bau wangi kot!! cute habis~ pastu jumpa ammar anak nad yang mmg cute +encem+suka gelak!! (sgt salute baby kecik2 dah pandai gelak.. his pic smua lawa sebab he's smiling n laughing)

bile tgk baby2 ni trus teringat najwa sufiyyah! my lil cuz yang tersangatlah comel (macam cuz dia ni gak) hahaha pipi gebu yang melayut~ ohhh noooo rasa nak balik muar sekarang!!

ok2 skang i am crazy about kids!nak! nak!



!
ni najwa sufiyyah~ my cuz~ omg pipi dia!! sgt cute kan!



again~ najwa sufiyyah tgh gelak!! geram!



ni sara aulia cute kan muncung dia



ni bf saya amal~ hehe adik si sara :)




ni ammar~ si kicit yang pandai gelak! adorable kan>?




ni nasry fadly~ nama dia sempena nama pemain bola arsenal. ayah dia minat arsenal




ni fabry fadly, abang nasry, tp ni time fabry kicit skang dah tembam



ni pula nisya~ tgk rambut dia!! lawa! pemalu ni



ni alia~ sekali pandang mcm baby boy~ rambut dia terpacak! haha pipi tu minta digomol!



ni anak buah en. sayang saya, yasmin malihah~ sgt bijak n cute! she called me makcik eika!



mia sara nasuha~ she's so adorable~ she's the reason i watch adamaya




cute sgt!!!


No comments: