eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 24, 2010

meet the parents


with en.risik's mum :)


with en.risik


gelagat en.risik's dad, sis n niece


me with en. risik's family~ :)


saya dengan cekak minnie :)


saya lagi~~ :)


me n yasmin posing LADY GAGA hahahhah


well.. cter ni dah lama~ tapi nak cter gakk ;p tajuknya meet the parents tu seolah2 tak pernah jumpa la kannn tapii dah byk kali jumpa n hangout~ hahah dah dirisik pon.. hahah

its about few weeks ago~ lama dah.. i went to watch iron man2 with en. risik ngan his fren.. tanpa saya ketahui, en. risik plan nak dinner ngan family dia malam tu kat tony roma's midvalley~ (sungguh bijak en.risik tak btau yee) saya terkejut gak hahha segan.. after risik this is first time nak hangout.. SEGAN sket ;p

around 8 me n en risik beratur utk dptkan tempat~ 8 sumthing family en. risik sampai~ ehheheh and it was a relieved sebab dorg still sama~!! masih sporting especially his mum :) . I sat in between of en. risik n his mom~ heheh his mom siap nak tgkp gambar ngan i~ (malu i~ blushing ok!) hahahha dah kena usik lagi lah segan ;p pastu his mom suh i pose ngan en. risik dia nk tgkp pic us!! hahhahahah sporting giler kan?? (even time risik ritu his mum yang bersungguh nak i pose ngan dia)

then we all order kongsi2.. i kongsi salad ngan his kakak~ end up ktorg makan smua skali sharing!! besh2!! hhheheh after dinner, ktorg pegi i-city. his mum nak sgt pegi.. jem giler kot.. tapi we manage to get parking and tgkp2 pic.. paling sonok tgk gelagat anak buah dia yang posing sakan!! ktorg panggil dia LADY GAGA!! hahhaha

Lepas pi i-city kami balik... his mum naik kete en.risik teman ktorg.. hehe takut mama i bising hantar anak org kul 1 pagi!! hahaha it was a fun2 day~ its been ages since i had a family gath like this~ thanks to en.risik's family!!!XOXO

No comments: