eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 24, 2010

Shahir Juara!! YEAY!! thanks en. sayang






Last weekend, i went to final concert AF with en. sayang.. heheheh suprisingly he willing to accompany me ;p hahha of coz dengan paksaan dan ugutan ;p hahahhaha *evil laugh* inilah dinamakan cinta~~ kan syg??? ;p yang buat lagi besh, en. sayang sanggup memakai baju SHAHIR FC~!! hahhaha sungguh terharu dengan pengorbanan en . sayang !! LOVE U SAYANG!! hehhehe

Well, en. sayang picked me up around 3.45pm and we trus ke bukit jalil utk ke booth SHAHIR FC.. ternyata booth SHAHIR FC paling meriah!! the theme color is blue~ hehhe I bought goodie bag shahir yang ada isi barangan n payung for RM 30 and T-shirt 2 pasang for RM 25 each.. berbaloi la, t-shirt pakai.. payung pun leh guna, bag also.. so tak rasa membazir..

sementara menanti pukul 730, ktorg pun lepak2 kat booth and tgk aksi2 stunt dari modenas~ mmg gempak coz of one girl yang buat aksi stunt mcm guys!! kalau guys i tak heran sgt! hahah then after that, music poco-poco dipasang dannnnn apa lagi~ MENARILAAA hahha en. sayang hanya memerhati sambil menjadi photographer~ hahah apa.. ingat artis je org tangkap gambar?? i pun ada org nak tangkap gambar tau!! hahah

after that, ktorg jalan2 tgk performance rockabola by artis2 astro n previous af punya budak... masa nak abis.. i dgn harapan menggunung AKIM AF7 ada.. tapi malangnya dia dah takdeee :( baru ingat dpt tgkp pic lagiiiii uwaaaa dpt la jumpa n salan farish, aishah,edlin, zahid dll.. tetiba ada ADAM AF2~ terus panggil dia.. dia dgn sporting posing tangkp pic bersama~ hehehadam pun bolehlaaaa hahaha

pastu, ada pertandingan, en. sayang tolak2 suh naik pentas tapi saya ni pemalu yang amat.. tamau pegiii bila dh tau hadiah besh br nyesal~ hahah pastu kul 730 kami dh mula beratur sebab kami dpt tiket upper tier so ingat ramai~ en.sayang asik tarikkk je.. (dia penyabar, tp gf dia ni tak sabar) tak bagi himpit2~ dan mmg en.sayang selalu betul.. byk je seat kosong~ (tak pasal2 kne perli ngan en. sayang ;P)

seriously tgk live sgt besh WALAUPUN ktorg duk upper tier~ we still enjoy the show ESPECIALLY SHAHIR N ADIRA!! DAUS N IWAN not bad but NOT maulana!! boring.. boringg hahah saya dengan bersemangat menjerit2 macam org giler~ hahha setiap kali nama shahir je jerit mcm nak terkeluar anak tekak!! Bila shahir nyanyi~ audiens smua nyanyi!! suara shahir pun blend in skali ngan kami!! dah mmg macam KONSERT SHAHIR!! betapa hebatnya penangan shahir!! hahaha adia pun besh giler!! lagi2 lagu single baru dia~

time shahir siumumkan menang ktorg smua berdiri menjerit kegembiraan!! besh2 pastu me n en sayang trus turun masuk arena tapi tak sempat nak amek gambar ngan shahir~ last2 amek gambar dengan kereta shahir pun jadilaaa. pastu ktorg terus balikkk..

on da way balik tu, saya mula2 tak percaya tapi setelah saya dgr betul guess what???? en. sayang bersiul LAGU SHAHIR!!! mak ai!!!! hebat betul pengaruh shahir hahah dia kata shahir punya lagu besh! hahhaa tapi kesian en. sayang.. di bwk kete mengantuk2.. dia bwk laju utk hilang ngantuk.. balik je sampai umah dia trus tdo~

Apa2 pun enjoy sgt tgk final konsert AF dengan en. sayang.. kepada en. sayang~ tewrima kasih kerana menemani saya~ SAYA SAYANG AWAK!! saya minat je SHAHIR tapi saya sayang SYAMSUL saya ;p

No comments: