eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 7, 2010

2 weeks without internet!

OMG!! 2 weeks is like 2 yers ok!! hahahha ni semua sebab my mom n adik apply for the free notebook ngan tm so kene tukar line phoneee pastu tuka no phone rumah!! (berbelas ke berpuluh tahun kot pakai no tu!) adehhhhhhh pastu kene lah tunggu internet di pasang HARI INI!! finally!!! yeyyyyy!! giler rindu FACEBOOK! hhahhha tatau apa cter dah~ hahah the best part is........... I GOT NEW NOTEBOOK!! DOUBLE YEAYYY not from TM! but special from en sayang!! SURPRISE!! hahha mmg surprise gileee!! thanks en sayang!!! muahx2!! ni yang DOUBLE, TRIPLE SAYANG!! heheheh tak sbr nak tunggu ptg ni nak amek notebook baru n nak online malam ni!!! YEAYYYYYYYY

Owhhh sapa2 ada tak online shopping blog baju baby yang branded?? huhuh nak beli dress for my lil cuz!!!

No comments: