eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

37 days!

ye.. yee.. 38 hari je lagi nak ke 31 Julai 2010.. hari yang ditunggu2~ hari sayang jadi tua!! hahah no..no..no.. hari itu ialah e-day saya ngan en.risik.. perghhh rasa macam lambat tapi biler tgk schedule kerja sendiri, baru perasan yang bulan july ni akan pack nak mampos!! mari kita lihat jadual saya

6-8 Julai : Visit ke Alam Terengganu
10 Julai : Kenduri anak shy
12-15 Julai : tentative untuk kursus KPT (tunggu keputusan dpt ke tak)
14 & 21 Julai : tentative meeting ISM dan bengkel ISM/LJBM
19-22 Julai :tentative untuk kursus KPT (tunggu keputusan dpt ke tak)
12-23 Julai : mana2 time free kene plan meeting with DCA!
27-28 Julai : visit ke PJCAD ( musnah harapan nak cuti lama)
2-4 Ogos 2010: visit perda-tech, penang ( saja nak masukkan haha see.. lepas event pun pack!)


* ni belum masuk meeting MJS/MJA nak kene bentang paper lagi!!


Amcam?? besh tak jadual saya bulan ni!! mampos guee!! Preparation dah ada tapi menjadi kelam kabut sebab takleh nak cuti awal.. plan nak cuti seminggi start 26 hb sebab nak setel macam2 tapi end up cuti 29 hb!! adoiiiiiiii pas event pun takleh cuti! sebab ada keje :(

untuk preparation meh kter tgk apa yg dah setel (semua pun belum!)

baju : zakri from salikin suh dtg fitting semalam tapi tak sempat so, fitting lusa dia bagi tawaran hebat untuk buatkan selendang for a very good price! thanks zakri! baju papa n adik dah siap!- THEME : PINK!

katering + canopy : mama dah book kat sajian D-hidang follow up payment ( they said bayar julai)+THEME= PINK+SILVER

hantaran +mini cake + hand bouquet: semalam dah jumpa nurul from nurularbeecreation untuk discuss design.. hantar barang on 19/20 julai and ambil on 30 julai malam at 9.00 pm. THEME= PINK+WHITE (ROSES)+ PUMPKIN CAGE +WHITE ROSES HANDBOUQUET

Official Photographer : sayang said dah booked amir from rcstewdeolab (a friend of ours) cuma tinggal nak discuss je

make-up + dais + Bju melayu sayang: booked at zaifie zainal creation THEME : PINKISH (up to her to do it)BAJU MELAYU SILVER SONGKET PINK

Door gift : tak decide lagi!! :(


see.. told ya! satu mende pun tak settle :( runsing2!!

2 comments:

iBu ZulFaQar RayYaN said...

oooooooooooo ada blog yeeeeeeeeeee :P

eika said...

adaaaa heheheh meh2 singgah :)