eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 16, 2010

angan2

awww!! been bz lately~~ tensi smua adaaaaa huhuh 31st july is just 1 month plus lagi~ preparation masih tak siap2 lagi~ hahah biler time nak cuti, time tu lah ada visit, ada kerja~ TENSION ok!! :( my e-dress still pending~ so does my dad's n my bro's.. haiyaaaa!! my hantaran still tak pi consult lagi~ potographer pun sayang tak book lagi~!!! hahah yang dah ready cumalah barang2 nak bagi to my soon to be fiance~!! pheww!! penat cari songket n baju melayu dia! hahah

Last 2 weeks his mom n my mom did their first discussion on the e-day such as, how many guest, what time, hantaran n also wang hantaran~ we decided to do the event at 11 am (start ye) and with 100 guest (50-50) hantaran is 7-9 but his mom said they'll probably give more than 7 but pihak perempuan tak payah tambah.. phewww hehehe then they talk bout tepak sireh n sireh junjung.. they will give us tepak sireh n told us to ambil isi tepak tu (a bit money n manisan) n ganti ngan manisan also.. we have no idea bout this~ thanks to his mom for telling us! hhehhe and they decided the wang hantaran will be RM ??? rahsia... ahahaha

owh by the way me n en risik was there during the discussion ok!! giler sporting mak2 skarang~ leh borak2 skali! hahaha siap tanya ktorg lagi mcm2 pendapat! bes2~ hahaha cuma lupa nak decide on bila nak langsung~ his mom said there will be 2nd discussion and plan nak buat kat PD sambil holiday!! hehehehe

me n my mom already decide on solemnization n reception theme!! can u beleive it? my dad tak terkecuali!! siap berangan2 dah~ hahahah he ask me to do kale ala2 kale nescafe.. hahah my mom pun suka kale tu for my reception~ (actually dorg decide dorg nak pakai bj kale apa) haihh ni sapa yang nak kawen ni?? tapi.. maybe its going to be grey n white or i dunno~~ sebab mama dah beli kain utk diorang dark grey! hahahhahah mama nak buat english style where i'll be wearing long dress while sayang will be wearing tux! haha my adik pun sebuk nak pakai tux.. let him be. he is super excited kot! hahah and there will be a pair of lil cuz that will act as me n sayang time kecik wearing dress n tux also~!! hahah adni kompem will be sayang waktu kecik!! (sebab dua2 botak!) syuhada maybe jadi saya waktu kecik sebab dua2 tembam! haha

then papa said nak ada tarian zapin budak2 kecik.. papa ask whether nak ada kompang~ i said no!! mesti lah nak lagu2 cinta (papa buat muka nyampah tgk anak dia gatal n gedik) hahaha so they agree with it..

for solemnization it is going to be white n tiffany blue! hahah dah beli pun baju! haha mama ku meletup ngan baju chiffon beaded dia yang i berkenan!! my baju nak wat simple jeee white chiffon and tiffany blue patch n beaded.. n we plan to send it to rizman ruzaini~!! heheheh my all time fave designer! rizalman i tak mampu u!!

ok angan2 dah tinggi ni~ takut kang terjatuh katil lak hahah angan2 mode harus diganti dengan kerja mode~ daaaaaaaaaaaa~

No comments: