eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 14, 2010

kerana SHAHIR

hahaha tajuk memang tah pape~ hmm dah hampir sebulan since 22nd may 2010 which is final concert AF8.. tapi demam shahir masih melanda saya n mama~ hahaha everyday cter shahir mesti follow.. pastu tak pernah miss any programme kat tv yang ada shahir!! siap ulang tayang k! hahahah well these aresome pics taken during the final concert.. baru dpt from encik sayang~

p/s : en sayang post kat twitter dia yang dia view shahir's performance kat youtube.. and he said its my fault.. hahahahah yeahhhh riteee is it dear???










2 comments:

nadz said...

baru perasan. ada gambar dengan Adam. hehehe

gadis jumaat said...

muka korang berdua ni macam familiar lah.. :D