eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Official PICTURES *E-DAY 310710*

Gambar dari OP dah lama dapat actually, tapi tak sempat2 nak masuk dalam blog, (kat fb sempat aje) ;p OP sgt efficient puas hati bekerjasama, cepat, hasil memuaskan n affordable OP saya ialah suami Amelyn iaitu encik amir. Singgah2 blog photoghraphy beliau untuk tgk hasil2 kerja lain http://rcstewdeolab.blogspot.com/
ni tepek sikit2 sebab yang dlm simpanan byk dlm cd.. let me bring you to the journey of my e-day.. let the pictures speak for itself :) enjoy~!
















































10 comments:

ZARA said...

loike loike loike loike!!!! sangat cantek awak!!! eh terbalik! awak sangat cantek!!!

anaztasias aira said...

sangat cantik !!!

eika said...

zara:mekasih babe! tu dlm pic je kalau tak mekap hmph!!! hihi awak lagi santek!

aira: thanks babe *blushing*

CikSyafa said...

salam b2b ^___^ ur e-day soo cantek!

eika said...

cik syafa: salam b2b :) thank u dear~ :)

luvira said...

cantiikkkkk...so gojes

L.O.V.E Story said...

hi luvira~ thank u dear~

Fyeza said...

Hye... can i ask.. Baju u tempah dkt mane?? cantik sgt..

Fyeza Zaidi said...

need to know bout your baju sgt2..

L.O.V.E Story said...

hi fyeza, i am so sorryyyy i tak cek komen2 sebab jarang bukak blog kerana bz melampau.. i buat baju kat salikin sidek sacc mall..