eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

one done! A LOT more to go!

i have booked hall for my reception!! phewwwww!!! lega beb! hall mana?? jeng2~~ hehhehhe hall tu ada dlm list post before CUBA TEKA??? hahhaha ngada je nak bg surprise, korg tunggu kad okek?

konon satu benda dah settle tapi......bile tgk checklist lain trus menggelabah biawak! DAMN!u guys believe it or not.. i have to do all by myself~ dem lagik! (dosa tau dem2!) dengan kerja yang bz tahap cipan..kerunsingan bermula~ T_T sampai low blood pressure dbuatnya... huhu lately cuma dpt chance utk mintak quotation jek!!!!!! nak jumpa vendor n discuss ke hape mmg tak sempat! ujung minggu ni outstation sampai raya haji u!!! tak rayaaa :( duit kuar lagi.. cane nak simpan duet ni!!! mencik2!! >.<

ckp pasal quotation, byk giler dh amek, pastu biler tgk2 tatau mana satu nak.. nak smua boleh tak?? tamak! huhu ujung minggu ni 5-7 nov ada karnival pengantin kat Shah Alam Convention Centre nak pi!!1 dh plan ngan en.petunang bwk family masing2 survey!!! hahahah malangnya dpt pi 5 hb je sebab 6hb dah kene outstation!! sabo jelaaaaaa

jadi B2B jom sebru SACC ramai2~ ramai vendor besh2! heheh cya there!

6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

vendor best2 ekh? tak plan lagi ni nak pergi ke tak.

eika said...

hai dear.. mcm besh gak~ coz i dpt email n tgk2 blog, ada lynda rahim, dina wedding, danial haikal (if not mistaken), rass deco n ramai lagi.. jom la~ heheh kalau ternampak tegur2 ye hehe

ElyaElmo said...

oowh...macam nk g jee..nk g cuci2 mataa:D

eika said...

elya dear, jom2 cuci mata! hhehehe

Lala said...

kalau lala nampak eika, confirm2 tegur!!hehe

eika said...

lala! tak nampak awak pun~ hihi ika pi kul 430! siap terjumpa 2 org MQA! HIHIHI jeng3