eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 22, 2011

M.U.A for reception (confuse)

I am in dilemma~ i dunno which one to pick to be my M.U.A for reception~ semua lawa!!! help~




saidatul nisa- my all time fave, flawless! price: RM 1200 per session




pic source : http://sabsabby.blogspot.com/search/label/My%20wedding

This is sab, one of the B2B. its by Lova. omg! she looks gorgeous! Price : RM 650 (the last time i ask lova)





This is by sue cantik- mom's fave! ;p and my heart melt biler tgk mekap dia lawa!! price= RM 900-950







this is by Syed Faizal, dia ni penerbit Hot FM AM crew~ freelance M.U.A. I fell in love with his touch masa pegi my fren's wedd, my fren yang pakai baju pink tu~ i suke tgk dia buat rambut! lawa~ Price : RM 600


Semua lawa2 ni~ macam mana ni~~ fening2~

12 comments:

farahfatihah said...

rasa2 nk yg mana? lova tu cantik gak n murah dari yg lain..tp kalau xkisah pasal bajet, saidatul nisa pun ok

Lala said...

eika!!! semua mua yg eika listkan, semua fav b2b kot. try lagi tny ayang kamell, tiar zainal. cun cun gak. hehe

L.O.V.E Story said...

Farahfatihah : yup2 lova tu lawa~ hmm ttauah if 2011 harga naik~ kene tanya balik.. saidatul nisa tu of coz over budget tapi gerammmm worth it ke habis 1.2k utk mekap je?

lala: kan2? gerammmm haha ayang kamell ok ek? tiar mmg superb la! alaaa lala tolong pilihkan ;p

Lala said...

hehe semuanya akan buat eika lagi tambah2 cun leleh2 tau! tapi make sure cari review pasal mua semua jugak tau! takot ada bad review ka.

weee..tak sabor nk tgk eika kawen!!hehe

L.O.V.E Story said...

huhu cane nak tau bad review? ika slalu tgk2 kat blog org jek~ haha tak sabor juga!!haha risopenuh je ni, ngan bajet tak kira lagi~ adoih!

Lala said...

heee, tau ape yg ika rase. hehe kene rajin baca blog lah kan.

ha, cepat kire. buat pelan2, jangan last minute tau ika!

hazlynda kushairi said...

dah try check on Sue Cantik? Cantik juga ;)

LisaLisut said...

hi babe.sorry i sgt lmbt utk smpi ke blog u..hehe..

if u suka yg syed faisal tu,ade sorg lg yg mekap ala2 mcm tu. search readzul on FB. :)

terigt masa i book lova 800 per session includes transport caj hehe.tp cancel sbb dia dh di grab orrg lain.

L.O.V.E Story said...

lisa!!! sorry i tak mengupdate blog baru la ni perasan comment hang ;p akhirnya saya memilih syed faizal ;p

Maryam said...

hye eika, syed faizal tu make up cantik laa i suke sgt. natural tp outstanding. what do u think ? highly recommended x ?

L.O.V.E Story said...

Hi maryam.. sgt recommended! cube u tgk my latest post! hehehe

orenlili said...

hi!

u ada no Syed Faizal tu?

thanks.


regards, liyana, Taman Melawati.