eikarycka

eikarycka

L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

engagement

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 23, 2011

Wedding Dress - Bertandang + reception

Baru dapat wedd pic dari OP, belek2 baru teringat tak review pasal wedding dress bertandang.. Wedd dress tu tempah baru kat wedding planner, SuriWeddings. FIL took the whole package dengan dorg.. Untuk bertandang at first ada dua option.. Main dress chiffon with songket's patch or the other way around.. since my side dah pakai chiffon as main dress, so we decided nak songket as main dress with chiffon and lace patch..nak traditional sket heheh..




*excuse bontot besar saya -_- maluu huhu *


meleret2 baju, nasib baik ada pengapit yang gigih membantu! hehe tapi last2 kain tu menyapu sampah je kejenya! ;p


Sambil duk cari2 pic untuk review dress bertandang ni, ada pulak pic2 dress reception and nikah ritu... meh tempek sekali lagi la! *mengada* both dress as mentioned in previous post, is by Unaisah Azlan..





10 comments:

LisaLisut said...

Hi, dress purple u are so gorgeous! :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cantik dress tu =)

L.O.V.E Story said...
This comment has been removed by the author.
L.O.V.E Story said...

:)

L.O.V.E Story said...

:)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

love the design..nampak lebih slim n tinggi..will be one of my inspiration :) bahagian belakang pun lipat ek?

L.O.V.E Story said...

Lisa n khumaera : thanks for the compliment hehe actually dress tu tak abes siap *panjang cter*

Rina: thanks, u mean yang mana? Pink ke purple? Yang pink tu belakang pun lipat jugak hehe

Orkedanza said...

youuu..email i contact number unaisah boleh x. i ade try email die but no reply :(

nurulizyanhelmi@gmail.com

suka ur pink dress..nmpk sweet je :)

erin moshimoshi said...

cntik babe

ifal bomer said...

keren uy idrpoker.com agen texas poker online indonesia terpercaya